Bos bloemen bestellen

Bos bloemen bestellen bij Boeket en Co

Waar gaat uw voorkeur naar uit? Tulpen, rozen of een vrolijk divers boeket? Zachte kleuren of juist felgekleurd boeket met geel en oranje? Boeket en Co bezorgt bloemen vers van de veiling uit Aalsmeer. Hoe leuk is het om een bos bloemen te ontvangen? Met uw verjaardag, jubileum, nieuwe baan of een geboorte van een zoon of dochter. Natuurlijk is het leuk om een bos bloemen te ontvangen, maar nog leuker is het om iemand anders te verrassen met een mooie gekleurde bos bloemen. Dit kunt u eenvoudig doen via onze webshop. Wij bezorgen door heel Nederland.

Valentijsdag, de dag van de liefde!

Valentijsdag, de dag van de liefde!

Geef eens wat vaker een bloemetje. Zeker is een bos bloemen laten bezorgen op Valentijnsdag een ultieme gelegenheid om dat te doen. Verras uw geliefde met een mooie bos rode rozen of kies juist voor de vrolijke tulpen. Boeket en Co bezorgt de rozen en tulpen ook in brievenbuspakketten. Dit betekent dat onze specialisten zorgvuldig de bloemen verpakken in een luxe glanzende geschenkdoos. Deze geschenkbox past in de brievenbus. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. 

 

Wilt u een keer wat anders? Denk dan aan de geconserveerde rozen. Dit zijn lang houdbare rozen, die minstens een jaar goed blijven. Ze hebben geen water nodig, alleen een plekje uit de zon. Door het speciale proces houden de rozen hun prachtige kleuren.

Verras uw moeder met een bos bloemen met moederdag

Elke tweede zondag van mei wordt Moederdag gevierd. Op deze dag worden alle moeders, schoonmoeders, grootmoeders … in het zonnetje gezet. Het laten bezorgen van een bos bloemen is dan een perfecte verrassing. Deze speciale dag kunt u niet zomaar voorbij laten gaan. Via onze webshop kunt u kiezen uit de mooiste boeketten, brievenbusbloemen, geconserveerde bloemen, droogbloemen, zijden bloemen en tulpen op bol. Keuze genoeg! Bij Boeket en Co kunt u gemakkelijk een bos bloemen laten bezorgen.

Bloemen in de gezellige decembermaand

Juist in de winter wanneer het donker en nat is buiten, wilt u uw huis gezellig maken. Zeker met de Kerst pakken we uit met decoratie. Dan mogen mooie bloemen niet missen in uw interieur. Zet onze luxe droogbloemen of rozen op de mooi gedekte tafel voor het kerstdiner. Dat geeft net dat beetje extra luxe en past helemaal bij een uitgebreide sterrenmaaltijd. Natuurlijk is Kerst ook de tijd voor het kopen van cadeautjes voor familie en vrienden. Bloemen zijn dan altijd een goede keuze.

Zakelijk bos bloemen bestellen

Zakelijk bos bloemen bestellen

Juist voor bedrijven hebben wij vele mogelijkheden. Voor uw personeel, trouwe klanten, jubileum, openingen etc. Via ons formulier Ja, ik wil meer informatie kunt u aangeven wat u wil en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Denk bijvoorbeeld ook aan een grote marketingactie waarbij u bloemen laat bezorgen bij uw klanten. Gegarandeerd een groot succes! 

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!