Brievenbusboeketten hoe werkt het

Brievenbusboeketten bestellen via onze webshop.

 

Boeket en Co staat bekend om producten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dagelijks worden onze bloemen vers ingekocht bij de veiling in Aalsmeer of rechtstreeks bij de kweker. Altijd de beste Hollandse seizoen bloemen op het juiste moment en de juiste plaats namelijk in uw vaas op uw tafel.

 

Verse bloemen zorgen ervoor dat je interieur pas echt tot leven komt met onze exclusieve garantie van lang genieten van een vers boeket. De bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en vakkundig met de hand door onze specialisten creatief samengebonden tot een prachtig boeket van topkwaliteit.

 

Wilt u iemand trakteren met een mooi brievenbusboeket, bent u bij ons aan het juiste adres. U bezorgt iemand gegarandeerd een gelukkig moment bij thuiskomst.

 

Onverwachts een feestelijk verpakt luxe doosje met heerlijk geurende rozen vinden in je eigen brievenbus, hoe eenvoudig kan het zijn. Door deze unieke manier van verzenden is de verrassing altijd groot. Verse bloemen geven iedereen een goed gevoel! Gewoon bezorgd door de brievenbus, je hoeft er niet voor thuis te blijven.  

 

Levertijd brievenbusboeketten

Bloemen bestellen bij Boeket en Co duurt 1-3 dagen. De bloemen die je bij ons besteld worden door Post NL handig bezorgd door de brievenbus

 

Inhoud brievenbusboeketten

U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s en droogbloemen.

De rozen, tulpen en germini’s worden verpakt per 10 stuks in een luxe glanzende geschenkdoos, inclusief bloemenvoeding.

 

Verzorging bloemen

Bloemen schuin afsnijden, in een vaas met vers water en uiteraard met de snijbloemenvoeding. Zorg voor een juiste plek. Wind, warmte en etenswaren zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw boeket sneller achteruit gaat.