Droogbloem & Co
Droogbloemen bestel je bij
Droogbloem & Co

Voor elke interieurstijl heeft Droogbloem & Co droogbloemen!

Droogbloemen zijn de trend op dit moment! Voor elke interieurstijl zijn er passende droogbloemen. Ga voor fleurige en kleurrijke gedroogde bloemen als echte eyecatcher in huis of droogboeketten in zachte romantische kleuren voor een landelijk interieur. Er zijn droogbloemen in naturel tinten, zomers geel of met een echte vintage look.

 

Droogbloemen hebben geen onderhoud nodig, maar zijn wel kwetsbaarder dan gewone bloemen. Stoot er niet te vaak tegenaan en zet de gedroogde bloemen uit de zon en tocht. Het spreekt natuurlijk voor zich dat droogbloemen niet van vocht houden. Dus geef ze geen water en zet ze niet in een vochtige ruimte. Op deze manier kunt u lang genieten van onze droogbloemen.

Varieer met gedroogde bloemen

Zet de droogboeketten in een grote glazen vaas of creëer een leuk effect met verschillende soorten vaasjes op een plateau. Droogbloem & Co heeft niet alleen droogboeketten, maar ook kransen, droogbloemen in glas, pluimen of droogbloemen op een houten plankje. Alles van de hoogste kwaliteit.

Droogbloemen voor uw bedrijf

Droogbloemen voor uw bedrijf

Fleur uw kantoor of winkel op met droogbloemen! Droogbloemen zijn ideaal omdat ze geen onderhoud nodig hebben. Net als met verse bloemen is het ook mogelijk een bloemenabonnement af te sluiten voor droogbloemen. Verras uw medewerkers of klanten met droogbloemen. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs. Of u nu op zoek bent naar een droogboeket voor een topklant of honderden om te geven aan al uw thuiswerkers, we hebben een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons.

Droogbloemen door de brievenbus

Droogbloemen door de brievenbus

Wilt u iemand trakteren met een mooi brievenbusboeket dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bezorgt iemand gegarandeerd een gelukkig moment bij thuiskomst. Onverwachts een feestelijk verpakt luxe doosje met droogbloemen in eigen brievenbus, hoe eenvoudig kan het zijn. Het is een mooi cadeau waarin u uw speciale wensen kunt overbrengen. Denk aan een verassing bij de geboorte van een kind tot het feliciteren van die ene speciale persoon die net een nieuwe baan heeft gekregen of gewoon om iemand op te vrolijken. De droogbloemen versturen wij in een luxe glanzende geschenkdoos die past in de brievenbus. Ontzettend leuk om te geven en te krijgen. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Hoe fijn is dat? Bestel online in onze webshop.

Droogbloemen

Droogbloemen

Droogboeketten en kransen
bij Droogbloem & Co