Droogbloemen versturen

Droogbloemen versturen bij Boeket en Co

Droogbloemen suf en stoffig? Nee zeker niet! Droogbloemen zijn helemaal hip en happening. De trend op het gebied van interieur en helemaal terug van weggeweest.

 

U kunt natuurlijk zelf bloemen drogen door ze ondersteboven te hangen op een droge donkere plek, drogen in een heteluchtoven, persen in een boek of de bloemen drogen in de magnetron. Maar waarom zelf bloemen drogen als Boeket en Co de mooiste droogbloemen kant en klaar aan huis bezorgt. De droogbloemen versturen wij in een luxe glanzende geschenkdoos die past in de brievenbus. Ontzettend leuk om te geven en te krijgen. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Hoe fijn is dat?

Droogbloemen geef je cadeau

Droogbloemen geef je cadeau

Droogbloemen versturen is meer dan een simpel cadeau. Het is een mooi cadeau waarin u uw speciale wensen kunt overbrengen. Denk aan een verassing bij de geboorte van een kind tot het feliciteren van die ene speciale persoon die net een nieuwe baan heeft gekregen of gewoon om iemand op te vrolijken.

Tips voor het mooi houden van droogbloemen

 

Wees voorzichtig

Voorzichtig behandelen want droogbloemen zijn kwetsbaarder dan verse bloemen. Ze kunnen wat blaadjes verliezen, maar dit gebeurt vooral wanneer je er vaak tegenaan stoot.

 

Niet in de zon

Zet de droogbloemen niet in de volle zon, dit zorgt vaak voor verkleuring. Het beste is om de bloemen op een plek in de schaduw te zetten. De kleuren blijven dan langer mooi.

 

Geen water

Droogbloemen hebben geen water nodig en houden absoluut niet van vocht. Ze zijn dus niet geschikt om in vochtige ruimtes als de badkamer te zetten.

Droogbloemen stylen

Droogbloemen stylen

Boeket en Co heeft prachtige droogbloemen die erg mooi staan in een vaas, maar gedroogde bloemen kunt u ook ondersteboven hangen aan het plafond of in een speciale lijst doen. Ze staan ook erg mooi in een glazen fles. Droogbloemen zijn echt een eyecatcher in huis! Boeket en Co heeft droogbloemen in twee maten Small en Medium. Bestel online in onze webshop.

Zakelijke droogbloemen

 

Voor bedrijven heeft Boeket en Co vele mogelijkheden voor het bezorgen van droogbloemen. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenabonnement voor het versturen van droogbloemen aan uw werknemers of voor u op kantoor. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs. Of u nu op zoek bent naar een droogboeket voor een topklant of honderden om te geven aan al uw thuiswerkers, we hebben een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!