Bloemen bezorgen Maastricht.
Bloemen bezorgen in Maastricht?
Dat kan!

Boeket en Co bezorgt verse bloemen in heel Maastricht en omgeving.

Boeket en Co bezorgt verse bloemen rechtstreeks van de kweker in Aalsmeer. We bezorgen bloemen in heel Maastricht en omgeving. Maastricht ligt aan de oevers van de Maas in het zuiden van Nederland met als buurlanden België en Duitsland. 

 

Een bloemetje laten bezorgen is meer dan een simpel cadeau. Het is een mooi cadeau waarin u uw speciale wensen kunt overbrengen. Voor elke gelegenheid is het bezorgen van bloemen een speciaal moment die nog jarenlang wordt herinnerd. Denk aan een verassing bij de geboorte van een kind tot het feliciteren van die ene speciale persoon die net een nieuwe baan heeft gekregen of het sturen van bedankbloemen als waardering voor de hulp die iemand heeft gegeven.

 

Boeket en Co heeft een ruim assortiment bloemen die passen bij elke gelegenheid. Op onze website kunt u gemakkelijk via de webshop bloemen online bestellen. U kunt kiezen uit het laten bezorgen van een bos bloemen of voor brievenbusboeketten. Brievenbusboeketten zijn bloemen die in een luxe geschenkdoos worden verpakt die door de brievenbus passen. Het is dan niet noodzakelijk om hiervoor thuis te blijven. Juist de verrassing bij thuiskomst is het leukst. U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s of droogbloemen.

Marketingactie met bloemen voor uw klanten!

Marketingactie met bloemen voor uw klanten!

Of u nu uw trouwe klanten, belangrijke klanten of uw eigen personeel wilt belonen, wij hebben een groot assortiment bloemen. Kies uit prachtige verse boeketten, brievenbusbloemen en droogbloemen. Voor bedrijven heeft Boeket en Co vele mogelijkheden voor het bezorgen van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een marketingactie voor het bezorgen van bloemen aan uw klanten en relaties. Succes gegarandeerd! We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs.  

Bloemen en planten in uw interieur

Bloemen en planten in uw interieur

Geef uw interieur een boost! Bloemen geven een vrolijk gevoel en mensen voelen zich prettiger als er bloemen in huis staan. Een verse bos bloemen ruikt heerlijk en wie wordt daar niet blij van. Bloemen in uw interieur kunnen de ruimte echt veranderen. Kies voor felgekleurde bloemen voor een vrolijke stijl of juist zachte kleuren voor een rustige uitstraling. Bloemen maken het interieur persoonlijk.

 

Ook planten maken van uw interieur een sfeervolle en gezonde omgeving. Haal de natuur in huis! Boeket en Co heeft speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht thuis of op kantoor. Juist kantoren zijn vaak ruimtes waar niet altijd het  raam open kan en dan kan een luchtzuiverende plant een goede oplossing zijn. 

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!