Bloemen bezorgen Den-Haag
Bloemen bezorgen in Den Haag?
Dat kan!

Boeket en Co bezorgt verse bloemen in heel Den Haag en omgeving.

Boeket en Co biedt het hele jaar door collecties verse bloemen en luchtzuiverende kamerplanten tegen scherpe prijzen. Voor elke gelegenheid hebben wij online verse bloemen. Met een enorme verscheidenheid aan boeketten, weten we zeker dat u voor bijna iedereen het juiste cadeau kunt vinden! We gebruiken alleen de meest verse bloemen om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan in uw huis of op kantoor. Breng kleur in uw huis of in dat van uw dierbaren! U kunt uw boeketten online bestellen via onze webshop.

 

U kunt kiezen uit het laten bezorgen van een bos bloemen, maar ook voor brievenbusboeketten. De brievenbusboeketten zijn bloemen die in een luxe geschenkdoos worden verpakt die door de brievenbus passen. Het is dan niet noodzakelijk om hiervoor thuis te blijven. Juist de verrassing bij thuiskomst is het leukst. U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s of droogbloemen. De brievenbusbloemen zijn verse bloemen vanuit onze bron Aalsmeer en van hoge kwaliteit.

Tulpen op bol bloeien extra lang

Tulpen op bol bloeien extra lang

Boeket en Co heeft ook bloemen waar u extra lang van kunt genieten: tulpen op bol, geconserveerde rozen, zijden bloemen en droogbloemen. De tulpen op bol bloeien extra lang omdat de bol nog aan de tulp zit en de geconserveerde rozen zijn speciaal lang houdbare rozen die wel een jaar lang mooi blijft. De geconserveerde rozen worden ook wel preserved roses genoemd. Of kies voor de kleurrijke droogbloemen. De trend op dit moment! Maar ook de zijden boeketten zijn weer terug van weggeweest. Onze zijden bloemen zijn van hoge kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van echte bloemen.

Prachtig boeket als relatiegeschenk

Prachtig boeket als relatiegeschenk

Of u nu uw trouwe klanten, belangrijke klanten of uw eigen personeel wilt belonen, wij hebben een groot assortiment bloemen. Kies uit prachtige verse boeketten, brievenbusbloemen, droogbloemen en luchtzuiverende kamerplanten. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs. Of u nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een topklant of honderden om te geven als relatiegeschenk, we hebben een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen. We hebben bovendien speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht op kantoor. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!