Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boeket en Co staat bekend om producten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dagelijks worden onze bloemen vers in gekocht bij de veiling in Aalsmeer of rechtstreeks bij de kweker. Altijd de beste Hollandse seizoen bloemen op het juiste moment en de juiste plaats namelijk in uw vaas op uw tafel. Verse bloemen zorgen ervoor dat je interieur pas echt tot leven komt met onze exclusieve  garantie van lang genieten van een vers boeket. Deze bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en vakkundig  met de hand door onze specialisten verpakt in een luxe glanzende box. Als u een bestelling doet is de levertijd tussen de 1-3 dagen. Het formaat van ons brievenbusboeket is de standaard maat van een brievenbus volgens de richtlijnen van Post.NL Direct hieronder te bestellen!

Brievenbusboeket bestel hier!

Kleur leverbaar zoals afgebeeld zolang de voorraad strekt.
€ 11,95

Zakelijke bloemen laten bezorgen

Iemand blij maken.....doe het met bloemen!

Heerlijk geurende rozen, een puur Hollands product verpakt in een hip feestelijk doosje dat op je wacht bij thuiskomst.Zo simpel kan het zijn om als bedrijf relaties en personeel te verrassen met een maximaal wauw-effect.Gewoon rechtstreeks bezorgd door de brievenbus, je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Een kleine moeite die een onvergetelijke indruk achterlaat.

Maar ook een mooi samengesteld boeket met keuze uit soort en kleur is mogelijk.

Verse bloemen zorgen ervoor dat je interieur pas echt tot leven komt met onze exclusieve garantie van lang genieten van een vers boeket.