Bloemen laten bezorgen
Laat uw bloemen bezorgen
door Boeket en Co!

Bloemen laten bezorgen door Boeket en Co

Verras iemand met een mooi boeket. Wordt u ook zo blij van een bos bloemen? U bestelt bij Boeket en Co heel eenvoudig het boeket naar keuze. U hoeft niet meer de deur uit om de mooiste bloemen te laten bezorgen of voor uzelf in huis te halen.

 

Geef uw interieur een boost! Bloemen geven een vrolijk gevoel en mensen voelen zich prettiger als er bloemen in huis staan. Een verse bos bloemen ruikt heerlijk en wie wordt daar niet blij van. Bloemen in uw interieur kunnen de ruimte echt veranderen. Kies voor felgekleurde bloemen voor een vrolijke stijl of juist zachte kleuren voor een rustige uitstraling. Bloemen maken het interieur persoonlijk.

Bloemen voor elk seizoen

Bloemen voor elk seizoen

Elk seizoen vraagt weer om andere bloemen. Denk aan Zonnebloemen in de zomer, Physalis in de herfst, Amaryllis in de winter of tulpen in het voorjaar. Veel soorten zien we ieder seizoen wel terugkomen boeketten. Dat geldt bijvoorbeeld voor rozen of gerbera’s. U kunt het hele jaar door genieten van prachtige bloemen.

 

Bloemen doen het eigenlijk altijd goed. Een mooi kleurrijk boeket voor een verjaardag, iemand verrassen voor zijn jubileum, beterschapsbloemen voor iemand die ziek thuis ligt of zeg bedankt met een prachtig boeket. En zo heeft iedereen wel een moment om bloemen te laten bezorgen aan haar geliefde, familie of kennissen.

Lang genieten van uw bloemen?

Lang genieten van uw bloemen?

Boeket en Co heeft heeft bloemen waar u langere tijd van kunt genieten zoals de geconserveerde rozen, zijden bloemen en droogbloemen. Deze bloemen hebben geen onderhoud nodig en zorgen voor de juiste sfeer in huis of op kantoor. Droogbloemen zijn geschikt voor elk seizoen en staan leuk in ieder huis. De droogbloemen zijn nu helemaal hot en happening. Dat is niet zo gek, want ze hebben weinig verzorging nodig en gaan heel lang mee.

Bloemen door de brievenbus

Bloemen door de brievenbus

U kunt ook kiezen voor bloemen door de brievenbus. Deze brievenbusboeketten worden bezorgd in een feestelijk verpakte luxe geschenkdoos. De bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en vakkundig met de hand door onze specialisten verpakt. Het formaat van ons brievenbusboeket is de standaard maat van een brievenbus. Het voordeel is dat u niet thuis hoeft te zijn op moment van bezorgen. Juist de verrassing bij thuiskomst is het leukst. U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s of droogbloemen.

Zakelijk bloemenabonnementen

Of u nu uw trouwe klanten, belangrijke klanten of uw eigen personeel wilt belonen, wij hebben een groot assortiment bloemen. Kies uit prachtige verse boeketten, brievenbusbloemen en droogbloemen. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!