Bloemen bezorgen Rotterdam
Bloemen bezorgen in Rotterdam?
Dat kan!

Boeket en Co bezorgt verse bloemen in heel Rotterdam en omgeving.

Bloemen staan voor lente, natuur, vrolijkheid en gezelligheid! Bloemen bezorgen je een glimlach en verhogen de sfeer of gevoel van romantiek. Wanneer u iets te vieren heeft met uw geliefde wilt hem toch betoveren met een prachtige bos rozen? Of voor een verjaardag een kleurrijke boeket laten bezorgen? Boeket en Co kan dit voor u regelen. Via onze webshop kunt u online uw bloemen laten bezorgen. Een bloemetje laten bezorgen is meer dan een simpel cadeau. Het is een mooi cadeau waarin u uw speciale wensen kunt overbrengen. Voor elke gelegenheid is het bezorgen van bloemen een speciaal moment die nog jarenlang wordt herinnerd. Denk aan een verassing bij de geboorte van een kind tot het feliciteren van die ene speciale persoon die net een nieuwe baan heeft gekregen of het sturen van bedankbloemen als waardering voor de hulp die iemand heeft gegeven.

Bloemen door de brievenbus

Bloemen door de brievenbus

Naast het laten bezorgen van een bos bloemen kunt u ook kiezen voor bloemen door de brievenbus. Dit zijn brievenbusboeketten die in een luxe geschenkdoos worden bezorgd. Omdat deze door de brievenbus gaan hoeft u hier niet voor thuis te blijven. Hoe leuk is het om verrast te worden met bloemen bij thuiskomst! De bloemen die Boeket en Co door de brievenbus kan bezorgen zijn rozen, tulpen, germini’s en droogbloemen.

 

Maar er is nog meer! Boeket en Co heeft ook bloemen waar u lange tijd van kunt genieten: geconserveerde rozen, zijden bloemen en droogbloemen. Deze bloemen hebben geen onderhoud nodig en zorgen voor de juiste sfeer in huis of op kantoor.

Bloemenabonnement voor uw bedrijf?

Bloemenabonnement voor uw bedrijf?

Voor bedrijven zijn er vele mogelijkheden voor het bezorgen van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenabonnement voor het bezorgen van bloemen aan uw werknemers of voor verse bloemen bij u op kantoor. Bloemen op kantoor geven een gezellige sfeer en dragen bij aan een positieve indruk aan klanten en relaties. Alle genoemde mogelijkheden van een bos bloemen, brievenbuspakketten tot droogbloemen zijn natuurlijk ook mogelijk voor bedrijven. We hebben bovendien speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht op kantoor. Juist kantoren zijn vaak ruimtes waar niet altijd het raam open kan en dan kan een luchtzuiverende plant een goede oplossing zijn. Combineer deze met onze luxe plantenpotten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.

Bestel nu uw bloemen

Selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!