Bloemen bezorgen Amsterdam

Boeket en Co bezorgt verse bloemen in heel Amsterdam en omgeving.

Wanneer u op zoek bent naar cadeau-ideeën of verjaardagscadeaus, is het verzenden van bloemen altijd populair om uw dierbaren mee te verrassen. Bloemen zijn ook een geweldige manier om uw liefde te uiten aan uw partner. Prachtige rode rozen of juist tulpen in verschillende kleuren! Boeket en Co heeft een ruim assortiment bloemen die passen bij elke gelegenheid. Op onze website kunt u gemakkelijk via de webshop bloemen online bestellen. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker in Aalsmeer. U kunt kiezen uit het laten bezorgen van een bos bloemen of voor brievenbusboeketten. Brievenbusboeketten zijn bloemen die in een luxe geschenkdoos worden verpakt die door de brievenbus passen. Het is dan niet noodzakelijk om hiervoor thuis te blijven. Juist de verrassing bij thuiskomst is het leukst. U kunt kiezen uit rozen, tulpen, germini’s of droogbloemen.

Bloemen waar u extra lang van kunt genieten!

Bloemen waar u extra lang van kunt genieten!

Wilt u bloemen laten bezorgen waar u extra lang van kunt genieten dan zijn er verschillende mogelijkheden. De tulpen op bol bloeien extra lang omdat de bol nog aan de tulp zit of kies voor de geconserveerde rozen. Dit is een lang houdbare roos die door een speciaal proces minstens een jaar mooi blijft! Vergeet niet de droogbloemen. Deze zijn op dit moment helemaal hot. Boeket en Co heeft droogbloemen in verschillende vrolijke kleuren. Droogbloemen hebben geen verzorging nodig en zijn lang houdbaar. Ideaal als u toch bloemen in huis wilt, maar te weinig thuis bent om ze te verzorgen. Maar ook de zijden boeketten zijn weer terug van weggeweest. Onze zijden bloemen zijn van hoge kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van echte bloemen.

Bloemen bezorgen voor uw bedrijf

Bloemen bezorgen voor uw bedrijf

Voor bedrijven zijn er ook vele mogelijkheden voor het bezorgen van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenabonnement voor het bezorgen van bloemen aan uw werknemers of voor verse bloemen bij u op kantoor. Bloemen op kantoor geven een gezellige sfeer en dragen bij aan een positieve indruk aan klanten en relaties. Op onze website bij collectie vindt u nog meer mogelijkheden voor uw bedrijf. We hebben speciale luchtzuiverende planten die zorgen voor een schonere en zuivere lucht op kantoor. Juist kantoren zijn vaak ruimtes waar niet altijd het raam open kan en dan kan een luchtzuiverende plant een goede oplossing zijn. Combineer deze met onze luxe plantenpotten. Wilt u hier meer informatie over neem dan contact met ons op via het formulier Ja, ik wil meer informatie.

Bestel nu uw bloemen

selecteer en bestel eenvoudig
uw boeket en verras iemand!