Unieke Mosschilderijen bij Boeket en Co

Assortiment Mosschilderijen

Assortiment Mosschilderijen

Groene wanden zijn een perfecte oplossing om kale muren te veranderen in levendige groene oases. Groene wanden zijn een ware eyecatcher in iedere ruimte. Omdat met een beperkt vloeroppervlak relatief veel groen gerealiseerd kan worden, zorgen groene wanden voor een optimale groenbeleving.

 

Boeket en Co biedt voor thuis en op elk kantoor een passende oplossing in allerlei soorten en maten voor binnen en buiten. Door het gebruik van verschillende mos soorten zoals rendiermos, bolmos en platmos is elk product uniek. Mosschilderijen zijn niet alleen mooi als kunstwerk op de muur, maar verbeteren ook de akoestiek in de ruimte. Bovendien zijn de mosschilderijen onderhoudsvrij. Een ideale oplossing voor flexibele werkplekken in huis en op kantoor.

 

Uw bedrijfsnaam in mos? Dat is mogelijk! Op maat gemaakt in elk lettertype en samenstelling. Vul het formulier in op de pagina bedrijven "Ja, ik wil meer informatie" en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken voor uw kantoor met mooie groene oase wanden.

 

Wilt u mosschilderijen of een groene wand voor uw kantoor. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!