Luchtzuiverende kamerplanten bij Boeket en Co

Assortiment Luchtzuiverende kamerplanten

Assortiment Luchtzuiverende kamerplanten

Luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor een schone gezuiverde lucht. Ideaal voor thuis, maar ook op kantoor! De luchtzuiverende kamerplant zorgt ervoor dat uw medewerkers zich beter kunnen concenteren en presteren. Het is bekend dat kamerplanten voor extra zuurstof zorgen, maar niet alle planten zuiveren hierbij ook de lucht. Luchtzuiverende kamerplanten doen dit wel. Boeket en Co heeft een uitgebreid aanbod luchtzuiverende planten en exclusieve planten potten.

 

De planten worden gekweekt in een duurzame veenvrije potgrond. Deze potgrond is ontwikkeld voor optimale condities voor de plant en minder CO2 uitstoot. Zo staan wij garant voor een gezond en kwalitatief hoogwaardig product, waar u lang plezier van zult hebben. Zelfs grote palmen voor op kantoor zijn uit voorraad leverbaar. Uw luchtzuiverende planten kopen doet u bij Boeket en Co!

 

Wij kunnen uw kantoor met verschillende planten met luxe potten inrichten. Maak van uw kantoor een sfeervolle en gezonde omgeving. Wilt u advies over welke planten passen bij uw kantoorinrichting of heeft u speciale wensen over de grootte of uitstraling van een plant en pot? Vul het formulier in op de pagina bedrijven "Ja, ik wil meer informatie" en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.