collectie zakelijke bloemen bezorgen
Verrijk uw bedrijfsinterieur met
planten, bloemen en home parfum!

Zakelijke bloemen en home parfum voor uw kantoor

Boeket en Co heeft een grote collectie verse bloemen en droogbloemen voor uw relaties of personeel. Of maak uw kantoor gezellig door het plaatsen van verse bloemen en home parfum op bijvoorbeeld uw balie of in de vergaderruimte. Voor bedrijven heeft Boeket en Co vele mogelijkheden voor het bezorgen van bloemen. Denk bijvoorbeeld aan een bloemenabonnement voor het bezorgen van bloemen aan uw werknemers of voor verse bloemen bij u op kantoor. We bieden een persoonlijke service op maat om ervoor te zorgen dat u het allerbeste pakket krijgt voor een geweldige prijs. Of u nu op zoek bent naar een prachtig boeket voor een topklant of honderden om te geven als relatiegeschenk, we hebben een scala aan mogelijkheden om uit te kiezen.

 

Wilt u echt een groene oase op kantoor kies dan voor de luchtzuiverende planten en mosschilderijen. Juist kantoren zijn vaak ruimtes waar niet altijd het raam open kan en dan kan een luchtzuiverende plant een goede oplossing zijn. Mosschilderijen zijn niet alleen mooi als kunstwerk op de muur, maar verbeteren ook de akoestiek in de ruimte. 

  

Vul het formulier in op de pagina bedrijven "Ja, ik wil meer informatie" en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.